VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik wil een op maat gemaakt bord, kan dit?
Jazeker! Neem een kijkje bij ‘Gepersonaliseerd bord’. Hier wordt precies uitgelegd hoe het in z’n werk gaat en hoe jij jouw wensen door kunt geven.


Zijn de bordjes van By Puck geschikt om van te eten?
Nee, de bordjes van By Puck zijn bedoeld voor decoratief gebruik en door het gebruik van de porseleinstift niet geschikt van te consumeren.

Zijn de bordjes van By Puck geschikt voor de vaatwasser?
Ja, de borden zijn geschikt voor de vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 45 graden Celsius. Ik raad echter aan om de borden met een vochtige doekt schoon te maken om de kwaliteit zo lang mogelijk te garanderen.

Moet ik de borden ophangen?
Nee, deze keuze is natuurlijk aan jou! Je kunt er ook voor kiezen om de borden ergens neer te leggen of neer te zetten, bijvoorbeeld in een vitrinekast of in een rek. Mocht je de borden wel willen ophangen dan verkoopt By Puck bordenhangers. Hiermee geef je de borden een mooi plekje aan je muur.

Levertijd

Waarom is er 1-9 dagen levertijd?
Ik illustreer alle borden van By Puck zelf met de hand. Daarna worden de bordjes afgebakken en zorgvuldig verpakt. Hier gaat tijd in zitten. Ook run ik By Puck naast mijn fulltime baan waardoor ik alleen in de avonduren en in het weekend aan de bestellingen kan werken. Heb je een bordje eerder nodig? Stuur me een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen! 


Overige vragen

Verkoop je ook andere kleuren dan witte borden?
Nee, vooralsnog verkoop ik alleen witte borden met een zwarte illustratie. Dit past bij mij en zo passen de borden in verschillende soorten interieurs.

© 2017 - 2020 By Puck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel