• Wisselend assortiment
  • Persoonlijk contact
  • Unieke items

Interieuradvies


“Help! Mijn partner en ik hebben een totaal verschillende smaak”
“Ik zie zoveel ik weet niet meer wat ik nou echt wil”
"We willen wel eens een frisse blik, een totaal andere indeling"

 

Een aantal vragen die regelmatig gesteld worden, en waar ik graag over meedenk! Ik adviseer mensen of bedrijven graag bij het vinden van de juiste sfeer in huis of bedrijf. Want daar draait het toch om? Dat je je thuis voelt in je eigen huis, dat je die ene sfeer hebt in je bedrijf? Zorgen voor een interieur of werkplek die bij jou/jullie past dat is waar ik je bij kan helpen. 

Met mijn enthousiasme, passie voor interieur, creativiteit en kennis over interieur-materiaal-kleur en trend kennis help ik je graag met een oplossing voor al je interieur vragen en woon wensen.

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden:

 

Verschillende mensen, verschillende wensen. Daarom is eigenlijk ieder interieuradvies wel maatwerk. Ik kom graag bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Er zijn natuurlijk verschillende "standaard" pakketten :

 

1. Styling aan huis met je eigen spullen.
Je hebt eigenlijk alle spullen al die je graag terug wilt zien, of hebt zoveel verzameld dat je niet meer weet waar je wat moet neerzetten. Dan is dit advies echt wat voor jou! 
Zet alle spullen die je een plekje gunt in je interieur in de ruimte, samen met jou ga ik aan de slag en geef het een plekje. 

 

Kosten; €25,00 per uur

Wij rekenen een kilometer vergoeding van €0,19 cent per gereden kilometer. Met uitzondering van de Gemeente Oldebroek.

 

2. Brainstorm sessie.
Je hebt zelf wel ideeën en veel plaatjes verzameld maar bent op zoek naar feedback en voorbeelden? Je twijfelt bijvoorbeeld over de indeling, of kleur en materiaal gebruik. Je kunt al je vragen stellen en je krijgt direct tips en suggesties waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.  Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en foto’s die je aanspreken, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten. 


– Advies vanuit de winkel in Wezep, of vanuit je eigen huis (op afspraak)
– Mondelinge inspiratie, ideeën en advies
– Antwoord op al je vragen
– Je schrijft zelf mee voor aantekeningen, kleurnummers e.d.

 

Kosten; €25,00 per uur

Wij rekenen een kilometer vergoeding van €0,19 cent per gereden kilometer. Met uitzondering van de Gemeente Oldebroek.

 

3. Shoppen met By Puck
Samen shoppen in een grote woonwinkel zoals Loods 5 of Eijerkamp? Of misschien heb je zelf wel een favoriete winkel waar je graag komt. Ik ga graag met je mee. Ik neem je mee tijdens een inspirerende stylingdag personal shopping. Naast heel leerzaam en leuk, krijg je ook handige tips en handvatten, waar jij je leven lang plezier van hebt. We beginnen met koffie (of thee) waarin we je woonwensen bespreken en ik foto’s bekijk van de woning. Ook is het handig om wat voorbeeld plaatjes mee te nemen van interieurs die je aanspreekt. Daarna gaan we 2 uur gezamenlijk winkelen en leg ik je in deze tijd ook zoveel mogelijk uit en laat ik praktische voorbeelden zien.

 

Kosten; €25,00 per uur

* tarief gaat in bij aankomst bestemming.

Wij rekenen een kilometer vergoeding van €0,19 cent per gereden kilometer. Met uitzondering van de Gemeente Oldebroek.

 

 

 Reactie van de klant

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen