• Wisselend assortiment
  • Persoonlijk contact
  • Unieke items

Projecten


Af stijlen van de beurs stand voor Branded By

Voor de kaarsenleverancier Branded By mocht ik (Ilse) de beurs stand af stijlen. Samen met hun heb ik gekeken naar wat de trends waren voor het najaar 2021 en hieruit keuze's gemaakt voor de kleurencombinaties voor in de stand.

Nadat wij een aantal keer samen hebben gezeten om plannen en ideeën uit te werken mocht ik op 20 augustus 2020 de beurs stand af stijlen. Wat houdt dat precies in? 

 

Bij aankomst waren de grote elementen zoals de presentatie zuilen en de kleuren stomp kaarsen al in de stand gezet. Hierna mocht ik aan de slag om de zuilen aan te kleden, door o.a gebruik te maken van de nieuwe collectie kandelaren en schalen van Branded By.

Toen de accessoires naar tevredenheid stonden heb ik als extra decoratie de droogbloemen en koffiebonen toegevoegd. Hierdoor kregen de klanten van Branded By een idee hoe zij de producten kunnen gebruiken en presenteren kunnen in hun winkel of webshop.

 

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een beurs stand mocht af stijlen. Een ervaring rijker en een leerzame en vooral super gezellig en leuke dag gehad. 

 

Benieuwd geworden naar hun collectie?! Neem dan een kijkje op hun social media of website of kom gezellig aan bij de winkel, hier vind je ook een deel van de collectie van Branded By.

Social media Branded By

Social media By Puck

Rating: 5 sterren
1 stem

A touch of pink

In dit advies was de hoofd vraag " ik weet wat ik wil, maar doe ik wel het juiste?!" 
Dit is natuurlijk helemaal niet erg, weten wat je wilt is juist heel goed. Maar soms is het juist goed om iemand, buiten familie en vrienden om, mee te laten denken en kijken naar wat je wensen zijn en of dit over een komt.

 

Samen met de klant heb ik een gesprek gehad over haar wensen en door de afbeeldingen en sfeerbeelden gebladerd die al verzameld waren. Al snel waren wij eruit dat de kleuren een warme bruin tint (Histor urban taupe) , gecombineerd met een oud roze kleur (Flexa D5.06.68) het moesten worden. Roze word natuurlijk snel onder de noemer tuttig gegooid, maar met deze kleur is het absoluut niet tuttig hij is warm en zacht. Gecombineerd met rotan, goud, zwart en warme materialen is deze kleur alles behalve tuttig!

 

Uiteindelijk waren alle vragen beantwoordt en kon de klant aan de slag met het advies. Naderhand ontving ik de foto's van het eindresultaat, en wat is het mooi geworden!

 

Before

After

* Alle foto's worden gebruikt met toestemming van de klant. Er worden geen namen of gezichten getoond mits hiervoor toestemming wordt gegeven.