⋒ Afgelopen zaterdag 11 januari zijn wij geopend. En wat een leuke dag was dat.
Na al die tijd verbouwen, inkopen en inrichten mocht ik eindelijk de winkel aan jullie tonen.

Iedereen bedankt voor de reactie's en de gezelligheid.

Liefs,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            

⋒ ib laursen, een van de merken die je kan vinden op de webshop en in de winkel. Persoonlijk was ik meteen fan van dit prachtige merk. Door de eenvoud van de producten zijn deze ideaal om te combineren met de spullen die je al hebt, of zorgen voor de perfecte basis. 

Alle materialen die worden gebruikt zijn natuurlijk, dit houdt in dat er veel gebruik wordt gemaakt van hout, glas, linnen, bamboo etc. 
De ideale basis, door producten die stralen van eenvoud. Ik ben enthousiast en jij?

 

Liefs,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

⋒ Wauw, een droom die voor mij uitkomt. By Puck wordt een fysieke winkel in het centrum van Wezep.
Hoe dit idee is ontstaan?

Al van kleins af aan ben ik bezig met tekenen, en creatief bezig zijn.
Nadat ik mijn VMBO had afgerond moest ik een vervolg opleiding kiezen, wat voor sommige echt een zoektocht was, was voor mij al duidelijk. Ik ging voor Interieuradviseur.

Ik begon na mijn MBO op het Cibap in Zwolle met de opleiding Kleur & Interieur adviseur. Dit was voor mij alles wat ik ooit wou, bezig zijn met interieur en leren omdeze alleen maar mooier maken en natuurlijk de mensen blijer te maken met hun interieur voor wie ik dit deed. 
In mijn laatste jaar mochten we kiezen voor een masterclass, hier heb ik de masterclass ondernemen gevolgd en afgerond. 

En toen... klaar met school en opzoek naar een baan, het liefst natuurlijk in de detailhandel of iets waardoor ik bezig was met interieur. Naar een aantal keer geswitchd te zijn van baan kreeg ik de kans om mezelf echt uit te dagen en te ontwikkelen.

Er stond een pand leeg in Wezep, de kriebels om ooit wat voor mezelf te beginnen waren meer dan ooit te voren. Maar goed daar komt het hoog nodige gebel en geregel en nadenken bij kijken.
Naar heel wat dagen/maanden nagedacht te hebben en te overlegd hoe ik dit zou gaan doen en of ik dit echt wou, was daar het antwoord; " ik ga dit doen".

Het avondtuur aan gaan om wat voor jezelf te beginnen en alles wat er bij komt kijken is natuurlijk allemaal heel spannend maar voor al ook heel leuk!
Op zoektocht naar de mooiste spullen en de leukste merken, inkopen doen, alles regelen, met alles ben ik druk bezig.

De webshop moet uiteraard gevuld worden met de spulletjes die je zometeen ook in de winkel kan vinden, hier ben ik al druk mee bezig en sommige producten kun je zelfs al shoppen.
 

Ik doe dit alles natuurlijk niet alleen maar met de hulp van mijn ouders. Die helpen mij met het regelen en houden mij "rustig" voor zover het kan..
Want je zal wel begrijpen dat mijn handen jeuken om alles mooi te maken en ervoor te zorgen dat de winkel zo snel mogelijk open kan!

 

Liefs,

 

© 2017 - 2020 By Puck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel